Afbeelding

Creep’In: Country Folk en Blues in het Natuurtheater van Zeddam

Muziek

ZEDDAM - Op vrijdag 8 juli is er een muzikale avond voor liefhebbers van Americana muziek in het Natuurtheater Zeddam. Country, folk en blues wordt gebracht door de band Creep‘In. Het belooft een swingende zomerse avond te worden!

Vier muzikanten brengen Americana muziek (country, folk en blues) waarin driestemmige zang centraal staat. Verstilde intimiteit en energieke songs maken hun optredens compleet en sfeervol. Liedjes van onder meer Dolly Partion, Norah Jones en Chris Stapleton krijgen door de bezetting en arrangementen een eigen sound. Een van de leden van de band, Dagny van de Loo,  is bekend als zangeres van de band Ogham. Ogham trad 13 september 2021 op in Zeddam.

Creep’In speelt in kleine theaterzalen, op festivals en luisterconcerten. In overleg spelen zij ook graag op andere gelegenheden zoals intieme feestjes en ceremonies. Creep’In brengt een extra warme sfeer met een persoonlijk tintje. Creep’In bestaat uit: Paul Hagenaars, Dagny van der Loo, Greet Vervoort en Marleen Achten.
De entree is 12,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via https://www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is mogelijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal