De jubilarissen met hun partners. Vlnr: Alyssa, Leon, Ans, Herman. Foto: PR

De jubilarissen met hun partners. Vlnr: Alyssa, Leon, Ans, Herman. Foto: PR

Fanfare St. Joseph Azewijn huldigt twee jubilarissen

Muziek

AZEWIJN - Fanfare St. Joseph uit Azewijn heeft twee jubilarissen in het zonnetje kunnen zetten. Ans Heister was veertig jaar lid van de fanfare en Leon Heister 25 jaar. Zij werden tijdens het optreden van St. Joseph op het oktoberfest xs op 13 november door de voorzitter gehuldigd. Na een kort persoonlijk woordje kregen de jubilarissen hun speldje opgespeld en kregen ze een mooie oorkonde overhandigd. Voor de partners was er natuurlijk een bos bloemen.

Ans Heister heeft altijd de saxofoon gespeeld. Verder zat ze vele jaren in het bestuur van de vereniging. Die kan nog steeds een beroep op haar doen als er iets geregeld of gedaan moet worden. Dit wordt bijzonder gewaardeerd. De andere jubilaris, Leon Heister, begon als jeugdlid. Hij blies van het begin af aan op de bariton, die hij nog steeds met veel enthousiasme bespeelt. Ook is hij reeds vele jaren actief als secretaris binnen het bestuur.
Wie de jubilarissen wil zien en horen moet op zaterdag 10 december in het Aschwinhuus in Azewijn zijn. Daar spelen ze met de rest van fanfare St Joseph vanaf 16 uur tijdens de winterfair.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal