Astrid Cattel. Foto: PR
Astrid Cattel. Foto: PR

Cabaretière Astrid Cattel in “Ons Pakhuus”

Muziek

SILVOLDE - ‘Ons Pakhuus’ komt met een bijzondere presentatie. Voor het eerst zal optreden Astrid Cattel met haar kleinkunstprogramma ‘Echt, iets is mooi als het écht is’.

Astrid heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht. Zij wordt begeleid door haar pianist. Coaching heeft Astrid van Karin Bloemen. Ze was de vaste stand in bij o.a. RTL4 en heeft in het afgelopen seizoen met de zoon van Toon een hommage gebracht aan Toon Hermans. 

Met haar teksten en muziek verbindt ze haar wereld met die van het publiek. Zij neemt bezoekers mee in situaties uit het leven die wij allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Maar bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot  met een stevige knipoog naar cabaret. Door jarenlange ervaring zijn haar persoonlijke warmte én energie voelbaar in de zaal en maakt het geheel tot chique, charmant amusement. U ervaart, sprankelend cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven. Gesproken tekst afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van de pianist.

De voorstelling vindt plaatsop zaterdag 18 maart 2023 in de ‘Eko Theaterzaal’ van ‘Ons Pakhuus’ aan de Molenberg 2 te Silvolde, aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.15 uur. De entreeprijs bedraagt vijftien euro.

Kaarten zijn te reserveren via info@onspakhuussilvolde.nl. Deze kunnen dan de 18e maart vanaf 19.15 uur worden afgehaald of in overleg. Bij afhalen op 18 maart dient het verschuldigde bedrag uiterlijk 10 maart 2023 te zijn bijgeschreven op rekening NL86 RBRB 0850159156 t.n.v. Stichting “Ons Pakhuus” onder vermelding van Astrid Cattel. 

U krijgt via de mail een bevestiging van de reservering. Mocht de betaling op voornoemde datum niet zijn ontvangen, dan zullen de kaarten in roulatie worden gebracht. 

Ook bestaat er de mogelijkheid om aan de kassa nog kaarten te kopen. Maar vol=vol!!!! 

Zie ook www.astridcattelproducties.nl en:


www.onspakhuussilvolde.nl  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal