Kaliber. Foto: PR
Kaliber. Foto: PR

Hemelslief: Vrienden van Didam Live met Kaliber

Muziek

DIDAM - Op donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, is er weer het gezellige, enthousiaste en liefdevolle Hemelslief festival. Met een line-up die zal zorgen voor een fantastische dag op het gezellig ingerichte evenementenplein in het centrum van Didam. 

De start is om 13.00 uur met de Vesters Walder Muzikanten. Zij zorgen met hun Duitstalige volksmuziek voor de eerste vrolijke klanken van de dag. “Deze bijna 20-koppige formatie heeft vorig jaar het publiek zo laten genieten dat we er niet om heen konden om hen weer het Hemelslief festival af te laten trappen”, aldus de organisatie.
De 5-mans formatie uit de Achterhoek die zorgt voor heerlijke Blues en ronkende Rock is de formatie Blues Factor. Zij betreden het podium vanaf ongeveer een uur of twee.
Daarna is het tijd voor VVDL: Vrienden van Didam Live met topformatie Kaliber als basis. Kaliber staat, met oud-Didammer zanger Quinten en de Diemse Jos op gitaar, garant voor succes. Gastoptredens zijn er van Marjo Berentzen met haar Hammond orgel, zanger Grad Harmsen met de beste smartlappen en Jurgen Kamphorst, bekend van de band Brood op de Plank.
Vanaf 20.00 uur zullen DJ Hielke en DJames in de tent de muziek verzorgen en zoals ieder jaar staat de tent dan op z’n kop. Natuurlijk is het Hemelslief festival de gehele dag vrij te bezoeken, dus kom gezellig op donderdag 18 mei met Hemelvaart naar het centrum van Didam.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant