Popkoor 4You. Foto: PR

Popkoor 4You. Foto: PR

Foto PR

Popkoren 4You en Trente Plus luisteren Wijnfeest op

Muziek

GENDRINGEN - Popkoor 4You uit Gendringen treedt op zondag 17 september op bij het Wijnfeest bij Wijngoed Montferland. Ook te gast is popkoor Trente Plus uit Groesbeek. Beide koren gaan daar zorgen voor een middag vol prachtige muziek, samenzang en gezelligheid.

Popkoor 4You is een getalenteerde groep zangers en zangeressen die hun toehoorders steeds weer versteld doen staan. Ze zingen bekende popnummers in een eigen jasje die iedereen uit volle borst kan meezingen. De krachtige harmonieën, de energieke uitvoeringen en de aanstekelijke passie van het koor maken elk optreden een ware belevenis. Dit alles onder leiding van de enthousiaste dirigent Dennis Weelink.
Trente Plus is een sprankelend popkoor uit Groesbeek. Het bestaat uit meer dan dertig leden, een swingende band en een bevlogen dirigente in de persoon van Mieke van der Ven. Hun repertoire bestaat uit populaire nummers vanaf de jaren vijftig tot vandaag de dag.

Wijngoed Montferland
Beide koren schitteren bij het Wijnfeest van Wijngoed Montferland, idyllisch gelegen in de heuvels tussen twee glooiende wijngaarden. Tijdens deze open dag, die gratis toegankelijk is, worden er ook rondleidingen en proeverijen gegeven en is er een foodcorner met lekkere hapjes.
Wijngoed Montferland ligt aan de Munsterweg in Gendringen. De deuren openen om 11.00 uur en de optredens beginnen om 11.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal