Als je na een mistige ochtend 's-middags het bos in gaat, en je komt dan deze jakobsladders tegen, dan is je dag  weer helemaal goed! De naam jakobsladders is ontleend uit de Hebreeuwse Bijbel Genesis 28:10-22 waarin Jakob in een droom een ladder zag die tot in de hemel reikte, en waarop Gods engelen afdaalden en opstegen.
Je kunt natuurlijk ook  gewoon zeggen, dat het een lichtstraal is die door een gat in de wolken naar beneden schijnt. Foto gemaakt in Beek. Foto: Ria Stolk-van Buren
Als je na een mistige ochtend 's-middags het bos in gaat, en je komt dan deze jakobsladders tegen, dan is je dag weer helemaal goed! De naam jakobsladders is ontleend uit de Hebreeuwse Bijbel Genesis 28:10-22 waarin Jakob in een droom een ladder zag die tot in de hemel reikte, en waarop Gods engelen afdaalden en opstegen. Je kunt natuurlijk ook gewoon zeggen, dat het een lichtstraal is die door een gat in de wolken naar beneden schijnt. Foto gemaakt in Beek. Foto: Ria Stolk-van Buren Ria Stolk-van Buren

Jacobsladder op mistige ochtend

Natuur

BEEK - De redactie kreeg deze foto van Ria Stolk. “Als je na een mistige ochtend ‘s-middags het bos in gaat, en je komt dan deze jakobsladders tegen, dan is je dag weer helemaal goed! De naam jakobsladders is ontleend uit de Hebreeuwse Bijbel Genesis 28:10-22 waarin Jakob in een droom een ladder zag die tot in de hemel reikte, en waarop Gods engelen afdaalden en opstegen. Je kunt natuurlijk ook gewoon zeggen, dat het een lichtstraal is die door een gat in de wolken naar beneden schijnt. Foto gemaakt in Beek.”

Heb jij ook een mooie foto voor de krant? Een fraaie natuurfoto, een jubilaris bij een bedrijf of een 60-jarig bruidspaar? Of een bijzonder tafereel bij jou in de straat? We ontvangen graag je foto met een stukje begeleidende tekst: wat is er op de foto te zien, waar en door wie is die gemaakt? De redactie maakt wekelijks een selectie uit de binnengekomen foto’s en probeert daarvoor een plek te vinden op de fotopagina. Mailen kan naar redactie@doetinchemsvizier.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal