Tulpenveld. Foto: PR

Tulpenveld. Foto: PR

De Tulpenexpositie 2023 wordt tot 15 mei ook gratis opengesteld voor bruidsparen en jonge ouders.

Natuur

Tulpenexpositie gratis opengesteld voor bruidsparen en jonge ouders

MONTFERLAND - Bij zieken- en verpleeghuizen, scholen, brandweer- en marechausseekazernes, gemeentehuizen, kastelen, restaurants, sportverenigingen, buurthuizen, bedrijven, bij molens en kerken, langs de invalswegen van steden en dorpen, in de stads- en dorpskernen, langs de A12 en de A18: je komt ze werkelijk overal tegen, de meer dan 650 bloembakken en de meer dan 200.000 exclusieve tulpen in de bloembakken en de tulpenvelden, die eerder bestemd waren voor de export naar Rusland. De bloembollenvelden en bloembakken staan momenteel volop in bloei en voorbijgangers zien dat de bloeiende tulpen er iets anders uitzien dan we gewend zijn. Het zijn tulpenrassen die eerder alleen bestemd waren voor de Keukenhof en export, maar nu door het exportverbod met Rusland ook voor de Nederlandse consumenten bereikbaar zijn geworden.

Op de tulpenexpositie aan de rand van het Montferland staan meer dan 80 verschillende tulpenvelden met de meest bijzondere tulpenrassen tot eind deze week volop in bloei. De bezoekers kunnen er de meest bijzondere tulpenrassen van topkwaliteit bewonderen. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten wordt de Tulpenexpositie 2023 tot 15 mei ook gratis opengesteld voor (aanstaande) bruidsparen en jonge ouders met de vouchercode: Gelderland2023. Reserveren kan via de website van Exclusive Flowers Europe, exclusiveflowers.eu.

Om dit project voor de bevolking ook in de toekomst te kunnen voortzetten is er een doneeractie opgestart, waarbij ook donateurs in aanmerking komen voor tienduizenden exclusieve tulpenbollen. 

www.doneeractie.nl/ruim-200-000-tulpenbollen-voor-de-hele-bevolking/-76810

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal