<p>De wekelijkse Computerinlopen in Montferland gaan weer van start. (Foto: Welcom)</p>

De wekelijkse Computerinlopen in Montferland gaan weer van start. (Foto: Welcom)

Computerinloop weer van start

  Nieuwsflits

DIDAM - Hoe kan ik een bijlage openen? Hoe komt het dat mijn laptop zo langzaam is? Hoe installeer ik een app? Wat kan ik allemaal met mijn tablet? Hoe zet ik mijn foto’s over op mijn computer? Deze en vele andere vragen over laptops, tablets of mobiele telefoon kunnen bezoekers met ingang van maandag 7 september aanstaande weer stellen tijdens de wekelijkse inloop aan de vrijwilligers van de Computerinloop.

In verband met de coronamaatregelen zijn de tijden en dagen gewijzigd. Elke maandagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur kunt u terecht in het Barghse Huus aan de Willem van den Berghstraat 1 in ’s-Heerenberg of het Albertusgebouw aan de Raadhuisstraat 3 in Didam. Op dinsdagochtend bent van harte welkom tussen 9.30 en 12.00 uur in de Averhof aan de Pater Gerritsenstraat 5 in Beek. Aanmelden is niet nodig en er zijn ook geen kosten aan de computerinloop verbonden.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, neemt u contact op met de welzijnslijn van Welcom via het telefoonnummer 0316-292828.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden