<p>De donatie van &euro; 750,00 heeft voetbalvereniging vv Montferland gebruikt om een zitmaaier aan te schaffen. (foto: PR)</p>

De donatie van € 750,00 heeft voetbalvereniging vv Montferland gebruikt om een zitmaaier aan te schaffen. (foto: PR)

Cheque voor vv Montferland

  Nieuwsflits

van de redactie 

Onlangs heeft vv Montferland een cheque ter waarde van € 750,00 ontvangen van de Rabobank. De Rabobank Graafschap heeft een Coöperatiefonds waaruit zij activiteiten en projecten ondersteunt die het welzijn van de regio versterken. Zij ondersteunen activiteiten op algemeen maatschappelijk, sociaal, economisch of cultureel gebied.

ZEDDAM - In dit verband heeft vv Montferland een bijdrage uit dit fonds gevraagd om de steeds hoger wordende kosten voor het onderhoud van het sportpark te kunnen drukken. Wilfried Lubbers, voorzitter vv Montferland, laat in een reactie weten: “Elke vrijdagochtend is een groep vrijwilligers, die niet meer tot de allerjongsten behoren, actief op de Padevoort om de kantine, kleedkamers en velden klaar te maken voor het voetbalweekend. Er wordt ook groot onderhoud gepleegd op de accommodatie, inclusief het vele groen. Waar dit voorheen gebeurde door de gemeente moeten de voetbalverenigingen in onze gemeente dat nu zelf doen. Een taak die zonder goede hulpmiddelen steeds zwaarder wordt. Wij zijn erg blij met onze groep trouwe en actieve vrijwilligers en willen dat zij het werk op het sportpark nog lang en in een goede gezondheid kunnen doen. Daarom zijn we dan ook blij met de bijdrage van de Rabobank. We hebben onlangs een zitmaaier gekocht en daarvoor is het bedrag van € 750,00 een mooie bijdrage.” 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden