B&B de Heegh valt in de prijzen


<p>Ben en Wilma Heijltjes van Bed & Breakfast de Heegh tonen trots het certificaat voor hun prijswinnende B&B. (foto: PR)</p>

Ben en Wilma Heijltjes van Bed & Breakfast de Heegh tonen trots het certificaat voor hun prijswinnende B&B. (foto: PR)

B&B de Heegh valt in de prijzen

  Nieuwsflits

van de redactie

Bed & Breakfast de Heegh in Didam heeft de tweede prijs behaald in de 5-tulpenklasse van de verkiezing Beste & Breakfast van Nederland 2020 van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt.

DIDAM - Bed & Breakfast de Heegh dankt de prijs ten eerste aan een hoge score in het Bed & Breakfast-classificatiesysteem, waarbinnen B&B’s worden beoordeeld en ingedeeld op basis van een objectieve normenlijst. Ten tweede zijn gasten bijzonder positief in de reviews die zij over de accommodatie schrijven op Bedandbreakfast.nl: dé B&B Specialist van Nederland.

9,7 gemiddeld

Gasten geven Bed & Breakfast de Heegh gemiddeld een 9,7 in hun reviews op bedandbreakfast.nl. “Geweldig bed, heerlijke douche en een mooi ruim terras met ligbedden in een fantastische tuin. En dan krijg je ‘s morgens een overheerlijk ontbijt van de zeer vriendelijke gastvrouw Wilma. Nog nooit in zo’n mooie B&B gezeten. We hebben genoten”, schrijft één van hen.

Hoogste klasse

Bed & Breakfast de Heegh was samen met SonneVallei op de Veluwe uit Harderwijk (Gelderland) en Inn The Woods uit Overberg (Utrecht) genomineerd in de kwaliteitsklasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse binnen het B&B-classificatiesysteem.

Kers op de taart

Eigenaren Ben en Wilma Heijltjes over de eervolle prijs: “We zijn heel blij en zeer verrast met het behalen van de tweede plaats. Het is toch erkenning van je werk en het voelt als een kers op de taart. We genieten ervan als onze gasten, voldaan en met een goed gevoel naar huis gaan. Daar doen we het voor!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden