Heini Lenting (90) heeft al 72 jaar zijn motorrijbewijs


<p>Heini heeft naast DKW-oldtimer ook nog een modern scheuriezer in de schuur staan! (foto: PR)</p>

Heini heeft naast DKW-oldtimer ook nog een modern scheuriezer in de schuur staan! (foto: PR)

Heini Lenting (90) heeft al 72 jaar zijn motorrijbewijs

  Nieuwsflits

van de redactie

Onlangs zijn de voorzitter en de secretaris van MC Montferland even op bliksembezoek geweest bij Heini Lenting. Het is niet zo dat ze elke verjaardag van hun leden aflopen, maar boven de 89 maken ze een uitzondering.

DIDAM - Heini Lenting werd deze maand negentig jaar en heeft daarvan ook 72 jaar zijn motorrijbewijs! Misschien zijn er meer negentigjarigen te vinden met een motorijbewijs, maar die hebben waarschijnlijk alleen nog maar de verhalen!

Modern scheuriezer

Heini daarentegen is nog steeds actief als motorijder, hij beschikt over een modern scheuriezer, waarmee je hem op diverse ritten kunt zien rijden. Er staat ook nog een DKW-oldtimer te pronken. Daarmee doet hij bijvoorbeeld mee op de oldtimeravond tijdens de jaarlijkse avondvierdaagse.

Acht uur journaal

MC Montferland laat weten: “We hebben hem de felicitaties van de hele club overgebracht met daarbij een klein presentje. Heini vond het jammer dat hij ons niet kon uitnodigen in verband met de coronamaatregelen, maar gaf als vooruitzicht dat dit met 91 ook kan. Hij geeft aan in goede gezondheid te zijn en hij heeft dagelijks voldoende om handen door zijn diverse hobby’s. Daardoor mist hij soms het journaal van acht uur nog. Heini, we hopen dat je nog lang en gezond van je motorhobby, ook bij MC Montferland, kunt genieten!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden