Habru Duivenveiling levert recordbedrag op


<p>Hans Bruns (midden) tijdens de vorige duivendag. De onlangs gehouden duivenveiling leverde een recordbedrag op.&nbsp;</p>

Hans Bruns (midden) tijdens de vorige duivendag. De onlangs gehouden duivenveiling leverde een recordbedrag op. 

(Foto: PR)

Habru Duivenveiling levert recordbedrag op

  Nieuwsflits

DOETINCHEM/’S-HEERENBERG - De Habru Duivenveiling, die zaterdag 23 januari werd gehouden, heeft maar liefst € 30.000,00 opgebracht. Dat is ruim meer dan de € 22.500,00 van vorig jaar, toen ook al een record. Organisator Hans Bruns, die voor de veiling vijftig duiven van topliefhebbers had binnen gehaald, was dan ook een zeer tevreden mens.

van de redactie

“We hebben samen een mooi resultaat gescoord met een spannende finale, die boven de € 30.000,00 uitkwam. Uit ervaring van de laatste jaren hebben we geleerd een kleine reserve in te bouwen voor dubieuze klanten of voor inmiddels overleden duifjes, vorig jaar waren dat er twee,’’ aldus een trotse Hans Bruns, directeur van Habru Duivensportproducten, die het voor elkaar kreeg om ook dit jaar weer een sensationele online topduivenveiling te houden ten bate van Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding.

“Een mooi resultaat gescoord met een spannende finale”

Afvaardiging

Tijdens de Habru Duivendag, die op zaterdag 9 oktober voor de elfde keer in het pand van Habru in Doetinchem gehouden zal worden gehouden zal de cheque overhandigd worden aan een afvaardiging van de stichting Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden