<p>Theatergroep Bint speelt de online voorstelling Die andere ouders doen ook maar wat.&nbsp;</p>

Theatergroep Bint speelt de online voorstelling Die andere ouders doen ook maar wat. 

(Foto: PR)

Online livestream voorstelling voor ouders en opvoeders

  Nieuwsflits

DIDAM - Opvoeden en ouderschap. Er zijn meters boeken overgeschreven, documentaires gemaakt en trainingen ontwikkelt over hoe je het als ouder zou moeten doen. Maar hoe doen we het eigenlijk? Hoe vaak hebben we het over hoe lastig het soms kan zijn wanneer je kind net wat anders nodig heeft? Over je minder geslaagde kanten als opvoeder. Over je worsteling om het goed te doen of ingewikkelde opvoedingsvraagstukken waar je je misschien voor schaamt.

van de redactie

Welcom houdt voor ouders van zorg intensieve kinderen deze online livestream voorstelling. In de voorstelling Die andere ouders doen ook maar wat gaat het juist over het niet hoeven weten, het onhandig mogen klungelen en uitproberen, het vallen en opstaan.

Eerlijk gesprek

Theatergroep Bint speelt op dinsdag 16 februari en donderdag 18 februari voor Montferlandse ouders een herkenbare, humoristische en interactieve voorstelling die een inkijkje geeft in de verhalen die leven bij het publiek en gaat in op angsten, twijfels, overwinningen en momenten van trots. Bint komt niet met tips of pedagogische opvoedstijlen, maar start een eerlijk gesprek over hoe we dit doen en volhouden, dat opvoeden.

‘Die andere ouders doen ook maar wat’

Interactief

Voor het maken van de voorstelling gingen de makers in gesprek met ouders van een zorgintensief kind. Hun ervaringen zijn het uitgangspunt van de voorstelling. Tijdens de voorstelling is ook ruimte voor verhalen, vragen of bekentenissen van het publiek.

Worsteling

Bartelijn Ouweltjes van theatergroep Bint: “In de huidige samenleving moeten we altijd laten zien dat we weten ‘hoe het moet’. Wij willen ruimte maken voor het niet weten, voor de worsteling en het eerlijk delen van verhalen. Dit doen we door het publiek uit te nodigen om iets van zichzelf laten zien zonder dat ze te kijk staan. De voorstelling is voor ouders en opvoeders van zorgintensieve kinderen: of je nu pedagogisch te werk gaat of het idee hebt dat je maar wat doet, iedereen is welkom.”

Aanmelden voor de voorstelling

De voorstelling is op dinsdag 16 februari of donderdag 18 februari, beide keren van 19.30 tot 21.00 uur. Men kan zich via iedereenwelcom.nl aanmelden. Na aanmelding ontvang je per mail een link waarmee je kunt inloggen om de voorstelling bij te wonen. Deelname is kosteloos. Voor meer informatie kan men terecht bij Welcom: 0316 - 292 828 of welzijnslijn@welcommail.nl

iedereenwelcom.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden