Jongerenwerk Welcom blijft actief


<p>Op 19 maart wordt de Nationale Pannenkoekendag gehouden en door Welcom kun je nu zelf de lekkerste pannenkoeken thuis bakken. (foto: PR)</p>

Op 19 maart wordt de Nationale Pannenkoekendag gehouden en door Welcom kun je nu zelf de lekkerste pannenkoeken thuis bakken. (foto: PR)

(Foto: )

Jongerenwerk Welcom blijft actief

  Nieuwsflits

Het jongerenwerk van Welcom is ook actief tijdens de lockdown in maart. De jongerencoaches hebben weer een leuk activiteitenprogramma opgesteld. Waar ga jij aan mee doen?

MONTFERLAND - 17 maart: Among Us. Het spel waarin je als groepje een taak moet uitvoeren terwijl een verrader dat probeert te voorkomen. Je praat online met andere spelers om ze te overtuigen en om mensen weg te stemmen. Waar een bordspel nu niet kan in verband met corona, is dit een leuk alternatief om toch te spelen én in contact te komen met andere jongeren. Speel je ook mee?

Pannenkoekendag

Op 19 maart wordt de Nationale Pannenkoekendag gehouden, een opkikker voor je gezin. Bak jij mee voor je eigen familie, als opkikker tijdens deze lockdown? Op 18 maart kun je tussen 15.30 en 17.00 uur in het Talentenhuis de bakingrediënten op komen halen. Welcom laat een filmpje zien hoe je de lekkerste pannenkoeken kunt bakken en je ontmoet de andere ‘pannenkoekenbakkers’. Op 19 maart bak je thuis de pannenkoeken voor jouw vader, moeder, broertjes, zusjes, opa en oma.

Jachtseizoen

Op 23 maart wordt Jachtseizoen gehouden in ’s-Heerenberg en op 24 maart in Didam Lukt het je om als politie de boeven te pakken? De rollen worden ook omgedraaid, dus als boef zul jij ook op de vlucht moeten voor de politie.

FIFA-toernooi

Op 30 maart wordt de eerste speelavond gehouden in 's-Heerenberg en Didam van het FIFA-toernooi, Lukt het jou om door te stromen naar de volgende speelronde en wordt jij de beste FIFA-speler van Montferland?

Meer informatie?

Wil je meedoen aan één van deze activiteiten? Geef je dan op bij jongerencoaches van Welcom. Dat kan bij Tim Hogeland (06-83603900) of Kasper Rijkers (06-13404807). Meer informatie over de activiteiten van Welcom is te vinden op de onderstaande website.

iedereenwelcom.nl

De welzijns- en cultuurorganisatie Welcom in Montferland verleent diensten, biedt hulp en ondersteuning en organiseert activiteiten dichtbij mensen, ter bevordering van de sociale samenhang, de zelfredzaamheid, de deelname aan het maatschappelijk verkeer en de maatschappelijke inzet. Welcom richt zich daarbij op alle leeftijds- en doelgroepen. Speciale aandacht gaat uit naar kwetsbare groepen en voorkoming van sociaal isolement en maatschappelijke uitval.

Iedereen is welcom!

'Lukt het je om als politie de boeven te pakken?'

van de redactie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden