<p>Stichting De Feesttent is gestart met de organisatie van twee dagen Oktoberfest. Dus hopelijk is deze poort dan weer in het dorp te zien!</p>

Stichting De Feesttent is gestart met de organisatie van twee dagen Oktoberfest. Dus hopelijk is deze poort dan weer in het dorp te zien!

(foto: Sanne Smits)

Oktoberfest Zeddam zet een stip op horizon

  Nieuwsflits

ZEDDAM - Afgelopen jaar heeft voor iedereen volledig in het teken gestaan van corona. Eén héél jaar! Voor sommigen voorbij gevlogen, voor anderen voorbij gekropen. Wat zijn we druk met het bestrijden van de coronacrisis, maar wat relatief rustig is het op sociaal vlak.

van de redactie

Geen feestjes, geen bezoek, niet kunnen bijpraten onder het genot van een borrel. Niets van dat alles wat de Achterhoek zo mooi maakt en waar wij als samenleving weer naar snakken, maar er gloort hoop en licht aan de horizon!

‘Dan kunnen we terugblikken op een heftige anderhalf jaar corona’

Het vaccinatiecircus begint op stoom te komen, de producenten en priklocaties draaien overuren. Als alles een beetje meezit kunnen we richting de zomer aan versoepelingen gaan denken. In die wetenschap begint stichting De Feesttent alles te jökken en te broesen.

Terugblikken

Wat zou het toch mooi zijn wanneer eind oktober iedereen met elkaar het glas kan heffen in een volle feesttent tijdens het Oktoberfest in Zeddam. Stichting De Feesttent laat weten: “Dan kunnen we terugblikken op een heftige anderhalf jaar corona die we nooit gaan vergeten en tevens weer vooruitkijken op al het moois wat ons nog te wachten staat.”

Hoop doet leven

Stichting De Feesttent zal starten met de organisatie van twee dagen Oktoberfest op vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober. “Hierbij houden we nauw contact met de gemeente Montferland en de Veiligheidsregio en hopen we dat de recente ontwikkelingen zich positief blijven ontwikkelen waarbij we in oktober zorgeloos een dergelijk evenement kunnen en mogen houden. Hoop doet namelijk leven. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden