<p>Afbeelding ter illustratie.</p>

Afbeelding ter illustratie.

(foto: JobOn)

Kom tot actie en bereik je doel

  Nieuwsflits

DIDAM - Bibliotheek Montferland houdt woensdag 28 april samen met Stichting JobOn (voorheen DeBroekriem) voor de vierde keer een netwerkbijeenkomst. Deze keer zal de bijeenkomst online plaats vinden. Samen met andere werkzoekenden gaan deelnemers aan de slag met acties die je kunt ondernemen om een nieuwe of andere baan te vinden. 

van de redactie

Miranda Schouten en Petra Frölich houden de netwerkbijeenkomst vanuit de bibliotheek: “Tijdens de netwerkbijeenkomst hebben we verschillende werkvormen om in te zetten en gaan de deelnemers vooral praktisch aan de slag. We vinden het een mooie aanvulling op de Walk & Talk bijeenkomsten die we al voor deze doelgroep organiseren.” 28 april staat ‘Kom tot actie en bereik je doel’ centraal. De deelnemers leren hoe ze in actie kunnen komen en hoe ze belemmeringen die ze daarbij ervaren kunnen overwinnen. 

‘  Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken’

Actief netwerken 

Vaak is solliciteren een eenzaam proces. Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken. Tegenwoordig is het echter belangrijk om actief te netwerken. Dankzij deze online bijeenkomst van JobOn en de bibliotheek kunnen werkzoekenden hun netwerk vergroten en direct hun sollicitatievaardigheden verbeteren. De bijeenkomst staat gepland op 28 april 2021 van 10.00 – 11.30 uur. 

Aanmelden is verplicht

Deelnemers krijgen een uitnodiging voor een digitale bijeenkomst via Teams. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekmontferland.nl. Meld je aan via info@bibliotheekmontferland.nl of bel naar 0316-221184.

bibliotheekmontferland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden