<p>Marco Sweers uit Braamt is sinds kort fulltime witgoedmonteur bij zijn bedrijf Sweers Witgoed (foto: Ren&eacute; Nijhuis Fotografie).</p>

Marco Sweers uit Braamt is sinds kort fulltime witgoedmonteur bij zijn bedrijf Sweers Witgoed (foto: René Nijhuis Fotografie).

zakelijk nieuws

Bellen met Marco Sweers voor een ‘witgoedafspraak’

  Nieuwsflits

BRAAMT - Marco Sweers is van Sweers Witgoed uit Braamt. Hij levert alles wat onder witgoed valt en hij repareert machines. Zijn werkgebied is de Achterhoek/Liemers. Bijzonder is Marco’s aanpak. Hij wil met klanten een ‘witgoedafspraak’ maken.

van de redactie

Wat houdt die afspraak in? Om te beginnen: Marco slaat geen slaatje uit de reparatiekosten. Die houdt hij laag en hetzelfde geldt voor zijn voorrijkosten (standaard 15 euro). In ruil daarvoor wil hij klanten een aanbieding mogen doen op het moment dat ze een nieuwe machine nodig hebben. Marco garandeert dat die aanbieding vrijwel altijd kan concurreren met de aanbiedingen van de grote (online) spelers in de witgoedmarkt.

‘Als iemand vandaag belt, sta ik vandaag of uiterlijk morgen voor de deur’

Langdurige afspraak

Marco Sweers: “Op deze manier bouw ik een langdurige relatie op met klanten. Daardoor kan ik bijvoorbeeld besparen op reclamekosten. Ik laat ook niemand lang wachten. Als iemand vandaag belt, sta ik vandaag of uiterlijk morgen voor de deur.”

Advies

Marco kan als ervaren witgoedmonteur uiteraard ook om advies worden gevraagd. Zoals advies over repareren (is de machine het nog waard?), of toch maar nieuw kopen? Marco: “Er is een groot aanbod in heel verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Als klanten mijn advies meenemen, maken ze altijd een goede keuze.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden