<p>Ouderen die niet meer zo goed kunnen, maar nog wel graag willen vissen kunnen nu gratis (onder begeleiding) een hengeltje uitgooien!</p>

Ouderen die niet meer zo goed kunnen, maar nog wel graag willen vissen kunnen nu gratis (onder begeleiding) een hengeltje uitgooien!

(foto: PR)

Kruiswerk biedt ouderen gratis Samen vissen aan

  Nieuwsflits

MONTFERLAND - Altijd gevist vroeger maar geen spullen meer? Of nog nooit gevist en wil je het weleens proberen? Kruiswerk Achterhoek en Liemers houdt samen met de Hengelsport Federatie Midden Nederland vanaf 26 mei verschillende visuitjes voor ouderen uit de gemeente Montferland.

van de redactie

Zin om een keer te vissen maar vind je dat alleen niet zo gezellig? Meld je dan aan voor deze gezellige viservaring. Vrijwilligers nemen alle spullen die nodig zijn mee en begeleiden je gedurende de dag. Met Samen vissen worden zowel leden als niet-leden van Kruiswerk uitgenodigd om samen in de buitenlucht te vissen.

‘Samen vissen doe ik met plezier. Het is een heel mooi gebeuren, we zitten hier bij een mooie vijver. Het is ook een ontspannende sport. Ja, echt leuk!’

Begeleiding

Vissen is een fantastische manier om even lekker naar buiten te gaan en in contact te zijn met de natuur. Onder de noemer Samen vissen zorgt Kruiswerk ervoor dat ouderen een ochtend of middag gaan vissen. Dit gebeurt met de hulp van vrijwilligers van de lokale hengelsportverenigingen. Iedereen mag met het visuitje meedoen. Je hebt geen ervaring nodig. De vrijwilligers van de vereniging zorgen voor hengels, aas, voer en begeleiding tijdens het vissen. Daarnaast zal een kopje koffie of thee natuurlijk niet ontbreken.

Ontspannende sport

Een deelnemer van het visuitje vertelt: “Samen vissen doe ik met plezier. Het is een heel mooi gebeuren, we zitten hier bij een mooie vijver. Het is ook een ontspannende sport. Ja, echt leuk!” Ga jij ook mee een hengeltje uitgooien? Deelname aan het visuitje is gratis.

Aanmelden verplicht

Aanmelden per persoon is verplicht zodat de juiste begeleiding geboden kan worden tijdens het vissen. Meld je dan ook minimaal twee weken voor aanvang van een visuitje aan. Er is een maximum aantal deelnemers per uitje. Wees er dus op tijd bij. Ga jij ook mee Samen vissen? Kijk voor meer informatie, data en aanmelden op onderstaande website.

kruiswerk.nl/diensten/samen-vissen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden