<p>Het nieuwe presentatieduo Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet presenteren 24 augustus Zomer in Gelderland vanuit Loil.</p>

Het nieuwe presentatieduo Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet presenteren 24 augustus Zomer in Gelderland vanuit Loil.

(foto: de verBeelding bv/Arjan van der Vegt)

Zomer in Gelderland komt naar Loil

  Nieuwsflits

LOIL - Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de Mooiste plaats van Gelderland? Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Appel-Driedorp. Zij wonnen in 2019. 

van de redactie 

Presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet trekken van 4 tot en met 27 augustus door Gelderland. In elke plaats die zij bezoeken strijdt een team van tien mensen om geld te verdienen voor een goed doel dat het team zelf heeft gekozen. De Zomer in Gelderland­­­-karavaan stopt dit seizoen op dinsdag 24 augustus in Loil. Deze dag staat Loil een hele dag in de schijnwerpers. Zo is er overdag ook een radioverslaggever en wordt op de verschillende socialmediakanalen verslag gedaan vanuit Loil. Zomer in Gelderland heeft een eigen Facebookpagina waar alles te volgen is. Om 18.20 uur wordt de dag afgesloten met een live-uitzending op TV Gelderland, waarin onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel Mooiste plaats van Gelderland worden onthuld. Dit jaar wordt Zomer in Gelderland gepresenteerd door het nieuwe duo Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet. Zij laten op 2 en 3 augustus zien hoe ze zich voorbereid hebben op hun toer door Gelderland en onthullen dan ook de nieuwe programmaonderdelen van dit jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden