Combinatiehindernis in het weiland van Wenting Doesburgseweg
Combinatiehindernis in het weiland van Wenting Doesburgseweg (Foto: Rosalien van Dulmen)

Survivalrun Loil gaat dit jaar niet door

  Nieuwsflits

 van de redactie 

LOIL - Het ene naar het andere evenement word uitgesteld of afgelast vanwege het coronavirus. De populaire Survivalrun Loil - binnen twaalf uur volgeboekt met duizend deelnemers - ontkomt ook niet aan het coronavirus. Met begrip voor de situatie, maar met pijn in het hart, heeft de organisatie het besluit genomen om de Survivalrun Loil op 28 juni 2020 niet door te laten gaan. De datum voor de Survivalrun van 2021 is 27 juni. Noteer het alvast in je agenda!

Obstakels

De organisatie van Survivalrun Loil laat weten: "De afgelopen weken heeft er wel een survival plaatsgevonden. De survival voor de bedrijven, kleine ondernemers en de gezinnen wie dit allemaal betrekt. Een survival die nu al meer dan twaalf weken duurt. De finish van deze run is nog niet in zicht, maar het lijkt erop dat de obstakels eenvoudiger worden en we steeds handiger worden om de obstakels te overkomen."

Stay Strong

"Het mooiste van alles is, dat we dit samen doen! Samen gaan we ook over de eindstreep van deze coronacrisis komen en gaan wij vol goede moed met de voorbereidingen starten voor de Survivalrun Loil 2021! Wij willen dan ook iedereen veel sterkte wensen in de periode en samen komen wij er doorheen. Stay strong!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden