Exclusieve dansshow in Natuurtheater Zeddam


In Natuurtheater Zeddam wordt aanstaande zaterdag een exclusieve dansshow gehouden. Het thema is Holiday in Zeddam. (foto: PR)
In Natuurtheater Zeddam wordt aanstaande zaterdag een exclusieve dansshow gehouden. Het thema is Holiday in Zeddam. (foto: PR)

Exclusieve dansshow in Natuurtheater Zeddam

  Nieuwsflits

van de redactie

Zondagavond 12 juli om 19.30 uur houdt Dansschool DanCin een exclusieve dansshow in het Natuurtheater van Zeddam, als dank voor het gebruik van het Natuurtheater tijdens de intelligente lockdown.

ZEDDAM - De maatregelen rondom het coronavirus versoepelen, daardoor kunnen de activiteiten in het Natuurtheater ook weer starten. Voor zondagavond 12 juli heeft Dansschool DanCin een fantastisch initiatief gestart en houdt zij een klein uur durende dansshow met als thema Holiday in Zeddam. Cindy Veurink van Dansschool DanCin: “Voor het kunnen gebruiken van het Natuurtheater willen wij graag iets voor het Natuurtheater terug doen.” Zowel de Coop Zeddam en drumband KNAP van harmonie KNA uit Zeddam werken belangeloos mee aan deze uitvoering. Dit met als doel geld in te zamelen voor het Natuurtheater.” Jos van Schriek van Natuurtheater Zeddam: “Wij zijn heel blij met dit initiatief en zien de hulp die we hebben geboden erg gewaardeerd worden. De show vindt plaats onder de strikte richtlijnen van het RIVM en met de anderhalve meter afstand wordt rekening gehouden. Dit betekent dat helaas maximaal 50 bezoekers toegelaten kunnen worden. Er zal verder geen catering aanwezig zijn om het aantal contactmomenten minimaal te houden. Bezoekers mogen dit keer op de tribunes hun eigen drankje nuttigen.” Het theater zal in een feestelijke sfeer worden ingericht. Door de anderhalve meter afstand is er op de tribune ruimte om dit anders aan te kleden dan normaal, maar hoe dat is verder nog een verrassing. Wat je kunt verwachten is een hele gezellige avond met een uur lang dans, toneel en een echte show die afgelopen weken is opgezet door het DanCin team. Er doen achttien danseressen van Dansschool DanCin mee en samen zorgen zij met de Coop Zeddam en Drumband KNAP voor een spetterende finale! De tickets kosten € 5,00 en zijn uitsluitend te koop via onderstaande website. Er is plaats voor maximaal vijftig bezoekers.

dansschool-dancin.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden