Op de foto: FC Bergh voorzitter Jos Marissink overhandigt de cheque aan Thijs Römer, initiator en kartrekker van dit project!  (Door de huidige omstandigheden kon daar helaas geen vertegenwoordiging van de Rabo bij aanwezig zijn.)
Op de foto: FC Bergh voorzitter Jos Marissink overhandigt de cheque aan Thijs Römer, initiator en kartrekker van dit project! (Door de huidige omstandigheden kon daar helaas geen vertegenwoordiging van de Rabo bij aanwezig zijn.) (foto: FC Bergh)

Wens in vervulling dankzij Rabobank

  Nieuwsflits

 van de redactie

'S-HEERENBERG - Bij FC Bergh is men erg blij met de prachtige accommodatie en het even zo mooie clubgebouw. Het past binnen de doelstellingen van de vereniging om daar ook andere, non-profit organisaties, gebruik van te laten maken. Voorbeelden waarbij dat al gebeurt zijn de Montferlandrun, hardloopgroep de Loper en het NK wielrennen voor bedrijventeams. Om deze gebruikers en FC Bergh zelf, nog meer te kunnen bieden, is men dan ook heel blij met de donatie vanuit het Cooperatiefonds Rabobank Graafschap die het mogelijk maakt om het clubgebouw te voorzien van een professionele full-HD beamer met een elektrisch bedienbaar projectiescherm. De Slimme Jongens, sponsor van FC Bergh, verzorgt de levering en installatie. Om kosten te besparen zullen zij daarbij geholpen worden door enkele vrijwilligers! Met de aanschaf van beamer en scherm is een lang gekoesterde wens van FC Bergh in vervulling gegaan. Met dank aan het Coöperatiefonds van Rabobank Graafschap!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden