Bibliotheek Montferland biedt gratis en voor iedereen hulp aan bij de belastingaangifte. (foto: Bibliotheek Montferland)
Bibliotheek Montferland biedt gratis en voor iedereen hulp aan bij de belastingaangifte. (foto: Bibliotheek Montferland)

Bibliotheek biedt gratis hulp bij belastingaangifte

  Nieuwsflits

van de redactie

Uitstel aangevraagd voor de belastingaangifte en hulp nodig? In de maand augustus zijn experts in de Bibliotheek Montferland aanwezig om te helpen. De Bibliotheek biedt een belastingspreekuur aan ter ondersteuning van de digitale aangifte voor 2019.

MONTFERLAND - In Bibliotheek Didam, van 3 tot en met 24 augustus iedere maandagmorgen van 09.00 tot 11.00 uur. In Bibliotheek ’s-Heerenberg is het spreekuur vanaf 4 augustus iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Voor vragen over toeslagen zitten de experts dan ook klaar.

Gratis voor iedereen

Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent; een vrijwillige bijdrage voor de expert wordt op prijs gesteld. Beter leren omgaan met de computer, internet en sites van de overheid? Volg dan de cursus Klik&Tik of Digisterker. Vraag naar de mogelijkheden bij de bibliotheek.

Corona

De spreekuren en cursussen zijn natuurlijk volgens de voorschriften van het RIVM. Meer informatie is te vinden op de onderstaande website.

bibliotheekmontferland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden