Magical Maastricht: Verbonden door Muziek is diverse keren te zien in het filmhuis van het Barghse Huus. (foto: Piece of Magic)
Magical Maastricht: Verbonden door Muziek is diverse keren te zien in het filmhuis van het Barghse Huus. (foto: Piece of Magic)

André Rieu in het Barghse Huus

  Nieuwsflits

van de redactie

Magical Maastricht: Verbonden door Muziek viert vijftien jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht. De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht en exclusief op het witte doek.

'S-hEERENBERG - Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en het ongeëvenaarde Johann Strauss Orkest. Magical Maastricht: Verbonden door Muziek draait van 27 tot en met 30 augustus op verschillende tijden in Barghse Huus theater & film. Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Ze praten over hoe het leven van de maestro is veranderd tijdens de pandemie, en wat dit voor de toekomst betekent. Hoe gaat het met hem als musicus in quarantaine? Maar ook als vader en grootvader? Dit is een unieke mogelijkheid om André Rieu van dichtbij te leren kennen. Geniet samen met je dierbaren van André Rieu, het Johann Strauss Orkest, de fantastische sopranos en The Platin Tenors tijdens het meest betoverende concert van deze zomer. Het belooft het meest hartverwarmende evenement van het seizoen te worden in het Barghse Huus! Tickets zijn te koop op iedereenwelcom.nl/film-theater.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden