Zomerschool in 2020. Foto: PR
Zomerschool in 2020. Foto: PR PR

Zomerschool in Montferland

Onderwijs

DIDAM - Dit jaar wordt de Zomerschool Montferland voor de zesde keer georganiseerd en wel van 26 juli tot en met 18 augustus. Kinderen van 6 tot en met 18 jaar zijn in die periode op dinsdag, woensdag en donderdagochtend (de jongeren op dinsdag- en donderdagochtend) welkom in de bibliotheek in Didam.

De zomerschool is voor kinderen en jongeren die een extra steuntje in de rug nodig hebben op het gebied van taal, maar ook voor andere basisvaardigheden en de sociaal emotionele ontwikkeling, zodat ze niet een terugval krijgen in de zomervakantie.
Tijdens de zomerschool gaan de kinderen lezen, leren, schrijven, spelen, leuke, muzikale, creatieve workshops doen en samenwerken onder begeleiding van PABO studenten.
Voor kinderen uit ‘s-Heerenberg wordt busvervoer geregeld. Kinderen die zijn aangemeld doen de gehele periode van 4 weken mee aan de Zomerschool.
Opgaveformulieren zijn te verkrijgen via de bibliotheek. Voor opgave of meer informatie kan men ook contact opnemen met Bibliotheek Montferland, telefoon 0316-112284 of per mail info@bibliotheekmontferland.nl. Aanmelden kan tot woensdag 13 juli.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal