Digitaal café. Foto: PR
Digitaal café. Foto: PR PR

Digitaal café over extraveilig inloggen

Onderwijs

DIDAM/’s-HEERENBERG - Inloggen in je mail, bij online bankieren of bij social media doe je vaak met een gebruikersnaam en wachtwoord. Als je inlogt met tweestapsverificatie, dan volgt daarna nog een stap; je krijgt bijvoorbeeld een code op je mobiele telefoon. Tijdens het Digitaal café in september legt een specialist van SeniorWeb Montferland hier meer over uit.

Het Digitaal café is van 11.00 tot 12.00 op zaterdag 10 september in Bibliotheek ‘s-Heerenberg én op zaterdag 24 september in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Deze maand vertelt de specialist van SeniorWeb hoe tweestapsverificatie zorgt voor extra veiligheid. Bezoekers leren hoe deze beveiliging werkt als je inlogt bij websites van de overheid met je DigiD. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.
Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computer en internet. Via de bibliotheek kan iedereen bovendien gratis online cursussen van SeniorWeb volgen.
Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal