Boekjes & Babbels. Foto: PR
Boekjes & Babbels. Foto: PR PR

Gi-ga-groen met Rupsje Nooitgenoeg

Onderwijs

DIDAM/’S-HEERENBERG - Voorlezen aan baby’s, dreumesen en peuters staat centraal bij Boekjes&Babbels. Het is het leukste uurtje in de bibliotheek! In oktober sluit Boekjes&Babbels aan bij het thema van de Kinderboekenweek: gi-ga-groen. BoekStartcoach Mariska leest voor uit ‘Rupsje Nooitgenoeg’. Kinderen kunnen zelf het rupsje laten eten van appels, ijsjes en meloen. Zal het rupsje genoeg eten om een mooie vlinder te worden?

Boekjes&Babbels is van 10.00 tot 10.45 uur op de jeugdafdeling van de bibliotheek. Iedereen is welkom in Bibliotheek Didam op dinsdag 4 oktober en in Bibliotheek ’s-Heerenberg op dinsdag 11 oktober. De bijeenkomst is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

 Bij Boekjes&Babbels ontdek je hoe leuk voorlezen kan zijn. Het voorlezen is interactief: kinderen luisteren én doen mee. Bij elke bijeenkomst staat een boek of een thema centraal. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de bibliotheek, kom langs in de bibliotheek of bel naar 0316-221184.


bibliotheekmontferland.nl/boekjes-babbels

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal