Het Digitaal café is ditmaal gewijd aan digitale agenda's. Foto: PR

Het Digitaal café is ditmaal gewijd aan digitale agenda's. Foto: PR

Foto PR

Digitaal café over digitale agenda’s

Onderwijs

‘S HEERENBERG-DIDAM - Het einde van het jaar komt in zicht. De agenda’s liggen al weer in de winkels. Maar veel mensen zijn inmiddels van een papieren agenda overgestapt op een digitale versie. Het Digitaal café van november gaat over hoe je zo’n agenda gebruikt.

Het Digitaal café is van 11 tot 12 uur en wordt op zaterdag 12 november gehouden in Bibliotheek ’s-Heerenberg én op zaterdag 26 november in Bibliotheek Didam. De bijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding over het beheer van digitale agenda’s. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.
Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten daarvan geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computer en internet. Via de bibliotheek kan iedereen bovendien gratis online cursussen van SeniorWeb volgen. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij de cursus.
Meer informatie is te krijgen in de bieb, via tel. 0316-221184 of op te vinden op de website.


www.bibliotheekmontferland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal