Seniorweb biedt cursussen aan. Foto: Allard Willemse

Seniorweb biedt cursussen aan. Foto: Allard Willemse

ALLARD WILLEMSE

Ook de computer is soms toe aan grote schoonmaak

Onderwijs

‘s-HEERENBERG/DIDAM - Het voorjaar is van oudsher de tijd voor de grote schoonmaak. Ook de computer heeft die van tijd tot tijd nodig. Het Digitaal Café geeft handige tips.

Verwijder tijdelijke bestanden, controleer of er nog voldoende opslagruimte is, gooi oude downloads weg en orden je persoonlijke bestanden. Een opgeruimde computer staat niet alleen netjes, het werkt ook prettiger. In de bibliotheken van ‘s-Heerenberg en Didam geeft een specialist van SeniorWeb Montferland daarover een korte inleiding, waarna er vragen kunnen worden gesteld. In ‘s-Heerenberg is het Digitaal Café op zaterdag 13 mei en in Didam op zaterdag 27 mei. Beide bijeenkomsten duren van 11.15 tot 12.45 uur.
Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. SeniorWeb biedt in overleg ook ondersteuning bij de online cursussen.
Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op de website.


www.bibliotheekmontferland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal