Afbeelding
Foto:PR

Glucomannan om je dieet te ondersteunen

Partnerbijdrage

Er zijn maar weinig mensen in Nederland die nog nooit geprobeerd hebben om af te vallen of in het algemeen gezonder te eten. Lang niet iedereen houdt dit lang vol. Niet zo verwonderlijk, want het leven zit vol verleidingen. Supermarkten liggen vol met ongezonde lekkernijen. Snelle maaltijden zijn aantrekkelijk, maar vormen zelden verantwoorde voeding. Een dieet zou een stuk effectieven zijn wanneer je het hoofd biedt aan dergelijke uitnodigingen tot het eten van ongezond voedsel. Glucomannan is een bijzonder middel dat jou helpt om verleidingen te weerstaan. 

Waarom glucomannan zo effectief is

Als mensen worden we eenvoudigweg aangetrokken door voedsel met een hoog gehalte een suiker, vet en zout. In de natuur zijn die redelijk zeldzaam. Maar in de hedendaagse maatschappij is er juist sprake van te grote hoeveelheden. Het is te eenvoudig om ongezond voedsel met veel te veel calorieën te kopen. Glucomannan helpt je om je aan je dieet te houden. Want het zorgt ervoor dat jouw hongergevoel minder snel op gang komt. 

De werking van glucomannan in het spijsverteringsstelsel

In de darmen vormt glucomannan een verbinding met water. Het zwelt op en samen met het water vormt het een soort gelei. Hierdoor wordt het legen van de maag vertraagd. Omdat je maag langer vol is, komt je hongergevoel minder snel op gang. Na iedere maaltijd ben je dus voor een langere periode verzadigd. 

Glucomannan kopen om diëten makkelijker te maken. 

Weerstand bieden tegen ongezonde verleidingen

Diëten is zwaar. Vooral omdat je waarschijnlijk een druk leven hebt. Een snelle maaltijd of een tussendoortje is dan verleidelijk en makkelijk. Het lukt de meeste mensen nog wel om een paar dagen gezond te eten. Maar het voor een lange periode volhouden is vaak teveel gevraagd. Door het gebruik van glucomannan is afvallen veel eenvoudiger. Je voelt je langer verzadigd en wordt daarom niet zo snel verleid door ongezonde snacks en andere calorierijke etenswaren. 

Glucomannan werkt in combinatie met een dieet

Voor de duidelijkheid: glucomannan is geen wondermiddel waarmee je op magische wijze gewicht verliest. Het is een supplement voor je dieet. Om af te vallen eet je verantwoord en calorie-arm. Glucomannan ondersteunt jou om een gezond voedingspatroon voor een lange periode vol te houden. Wanneer je helemaal gewend bent aan de nieuwe manier van eten, is het veel gemakkelijker om gezond te blijven eten. Je past je eetgewoontes aan zodat je op de lange termijn gezonder leeft en gewicht permanent kwijt bent. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Happyhealthy.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal