Afbeelding
Foto:PR

Nooit meer een verregend tuinfeest met een extra grote partytent

Partnerbijdrage

Het is een typisch Nederlands tafereel: het ene moment sta je met een mannetje of twintig gezellig te borrelen en barbecueën, het volgende ogenblik vlucht iedereen naar binnen omdat een regenbui van bijbelse proporties zich onaangekondigd in het feestgedruis mengt. Heb je alsnog allemaal rommel in huis! Dit had je kunnen voorkomen door een extra grote partytent neer te zetten. 

40 kuub onafgebroken ruimte

Deze partytent 3x6 biedt een slordige 40 kubieke meter (op 18 vierkante meter) aan onafgebroken feestruimte, waar je gasten droog staan. Geen doorweekte colberts en jurken, geen natte kapsels, de regen kan zijn gang gaan terwijl het feestje vrolijk doorgaat. De zijkanten van het geheel kunnen eveneens worden afgesloten en de staanders maak je vast met haringen. 

Meer cachet aan de feestvreugde toevoegen

Wanneer alle gasten onder zo’n tentconstructie terecht kunnen, voeg je meer cachet toe aan de feestvreugde. Deze extra grote partytenten zijn smaakvol vormgegeven en geven je het idee van een klassiek tuinfeest, met een centrale ontmoetingsplek waar je genodigden van eten en drinken voorziet. Regent het niet, dan kan men er de schaduw opzoeken. 

Hapjes, drankjes en muziek

Een deel van deze partytent reserveer je voor een bar en/of buffet: drankjes worden ingeschonken zonder dat deze warm worden of ongewenst aangelengd met regenwater, hapjes blijven vers. Vlees en vis in de brandende zon serveren doe je natuurlijk liever niet. Gebruik je elektrische apparaten, zoals een oven of kookplaatje voor soep, dan zijn deze meteen beschermd tegen vocht of verhitting, net als je muziekinstallatie. 

Multifunctioneel

Zo’n extra grote partytent wordt niet alleen voor tuinfeesten gebruikt. Festivalgangers nemen het lichte pakket mee naar de festivalcamping om er een verzamelpunt van te maken, geluidstechnici zetten hun apparatuur eronder. Ook op menig beurs of (jaar)markt worden ze gebruikt. Men kan er veel spullen onder kwijt. Marktkramen worden bijkans complete overdekte winkels. Wanneer men bij drukke concerten tickets wil scannen, kan dit buiten het gebouw onder een partytent om een snellere doorloop te creëren. Horecaondernemers zetten ze neer in plaats van parasols omdat men op een terras onder een extra grote partytent tevens uit de wind zit. Zo zijn er talloze situaties waarbij grote partytenten van pas komen. 

Online warenhuis Heuts

Op de website van warenhuis Heuts zijn zowel normale als grotere partytenten alsmede tuinpaviljoens makkelijk te bestellen. Via de chatfunctie win je extra informatie in. Wil je toch liever naar een showroom, dan zijn er in het zuiden van Nederland diverse filialen waar je nog veel meer meubels en accessoires voor je tuinfeest vindt. Denk aan stoelen, tafels, plantenbakken, barbecues; wat je maar nodig hebt. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Dit artikel wordt u aangeboden door Heuts.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal