Foto:PR
Foto:PR

Steel de show met professionele kerstverlichting!

Partnerbijdrage

Wie rond de feestdagen door Montferland en omgeving loopt, zal opmerken dat er veel aan kerstversiering wordt gedaan. Denk maar bijvoorbeeld aan de grote kerstboom in Didam, maar ook winkelstraten zijn feestelijk versierd. Winkeliers trekken ieder jaar hun professionele kerstverlichting uit de kast om het extra gezellig te maken en klanten te verleiden om naar de stad te komen. Wil jij deze kerst dus ook het verschil maken en jouw bedrijf extra laten stralen? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles over het gebruik van professionele kerstverlichting tijdens de feestdagen! 

Kantoor of winkel versieren met professionele kerstverlichting
Heb je ook een kantoor- of winkelpand in Montferland en wil je deze versieren met professionele kerstverlichting, dan ben je bij KerstverlichtingBuiten.com aan het juiste adres. Alle kerstverlichting die je hier bestelt, wordt gemaakt van uitsluitend hoge kwaliteit materialen en de constructie is bijzonder stevig. De zuinige LED lampjes met hoge lichtopbrengst kunnen prima tegen een stootje dankzij de stevige natuur-rubberen kabels met een 100% koper kern. Ook zijn ze voorzien van veilige koppelbare lichtsnoeren met IP67 weerbestendige stekkers. Dit zorgt er dus voor dat jouw kantoor of winkel onder alle weersomstandigheden kan blijven stralen. Je krijgt standaard twee jaar garantie, maar in de praktijk gaat professionele kerstverlichting zo’n vijf tot tien jaar mee. Om je alvast een beetje inspiratie te geven, delen we hier een aantal leuke soorten kerstverlichting die je professioneel kunt inzetten:

Gevel versieren met lichtgordijnen en ijspegelverlichting
Een populaire manier om een bedrijfspand te versieren met kerstverlichting is door lichtgordijnen en ijspegelverlichting op te hangen. Lichtgordijnen bestaan uit lange slierten met kerstlampjes eraan. Deze hang je aan de gevel of muur buiten op. De dichtheid is hoog, waardoor de hele muur of gevel met lampjes wordt bezaaid. Wil je liever alleen langs de dakgoot professionele kerstverlichting ophangen, dan is ijspegelverlichting een goede keuze. IJspegelverlichting heeft kortere sliertjes met lampjes eraan en zorgen eveneens voor een gezellige en warme uitstraling.

Geen kerst compleet zonder kerstboom en kerstkrans
Heb je veel buitenruimte en wil je deze graag van professionele kerstverlichting voorzien? Dan kun je kiezen voor een vlaggenmast kerstboom. Deze 3D kerstboom is makkelijk op te zetten en in verschillende hoogtes te verkrijgen, van klein (1,5 meter) tot groot (12 meter). Er hangen honderden lampjes aan deze kerstboom, dus je steelt er sowieso de show mee! Verder is de kerstkrans natuurlijk ook een symbool voor de feestdagen, dus een verlichte kerstkrans van professionele kwaliteit is ook een optie als je je klanten graag een warm en welkom gevoel wilt geven.

Creëer zelf een winterpaleis
Wil je creatief uitpakken, dan kun je bij KerstverlichtingBuiten.com ook verschillende soorten professionele kerstverlichting in diverse kleuren kopen. Deze zijn allemaal koppelbaar en dus kun je helemaal zelf weten wat je gaat maken. Gebruik bijvoorbeeld de kleuren rood en groen om kerstfiguren te maken. Daarnaast kun je ook kiezen uit warm wit licht en koel wit licht. Warm wit heeft veel weg van die ouderwetse kerstlampjes voor om de kerstboom, terwijl koel wit juist weer heel geschikt is als je de sfeer van een magisch ijspaleis wilt nabootsen. De keuze is dus enorm reuze!

Voor professioneel én privégebruik
Uiteraard is professionele kerstverlichting niet alleen uitsluitend te gebruiken om bedrijfspanden of winkels mee te versieren. Als particulier kun je namelijk ook gewoon professionele kerstverlichting bestellen bij KerstverlichtingBuiten.com. Die vlaggenmast kerstboom kan bijvoorbeeld ook prima in jouw tuin staan en de ijspegelverlichting is ook geschikt om langs de gevel van je huis te hangen. Professionele kerstverlichting is daarnaast ook vaak van betere kwaliteit dan kerstlampjes voor de consument, dus je bent de aankomende jaren verzekerd van een schitterende kerst thuis!

Energie besparen? Ga voor LED
Nu de energierekening flink hoger zal zijn dan de voorgaande jaren, is het niet alleen als consument, maar ook als bedrijf heel belangrijk om waar mogelijk energie te besparen. Het beste is dan eigenlijk om helemaal geen kerstverlichting te gebruiken, maar daar wordt het leven ook niet leuker op. Juist in deze moeilijke tijden vinden we het ook juist belangrijk om een beetje vrolijkheid toe te voegen waar we dat kunnen. Professionele kerstverlichting kan daar goed bij helpen, want de duurzame LED lampjes zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook zuinig in gebruik. LED heeft minimaal stroom nodig en in combinatie met een schemerschakelaar kun je helemaal zelf instellen wanneer de lampjes aan en uit moeten. En zoals we al eerder zeiden, is de professionele kerstverlichting bij KerstverlichtingBuiten.com van zeer goede kwaliteit. Daar betaal je misschien wel iets meer voor. Je verdient dit echter weer terug omdat je er een paar jaar mee vooruit kunt en dus niet ieder jaar nieuwe lampjes hoeft te kopen.

‘Dit artikel wordt u aangeboden door kerstverlichtingbuiten.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal