Bridgeclub Didam in actie. Foto: PR
Bridgeclub Didam in actie. Foto: PR PR

Bridgeles voor beginners in Didam

Sport

DIDAM - Bridgeclub Didam organiseert een bridgecursus voor beginners. “Bridge is fitness for the mind, een goede hersengymnastiek, maar vooral ook heel erg leuk”, stelt Ans Lamers van de bridgeclub.

“Een spelletje gaat lekker snel; na 6 á 7 minuten begin je alweer aan een nieuw spel. Elk spel is een spannend avontuur of je nu goede of slechte kaarten hebt. Bridge kun je thuis spelen maar ook in clubverband en wel op verschillende niveaus.”
De cursus wordt gegeven door Conny van de Graaf, een gediplomeerd en zeer ervaren docent en zal plaatsvinden op de dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 /16.30 uur in het clubgebouw bij DVC, adres: Vincwijcweg 12 in Didam.
De eerste les is bij voldoende deelname op dinsdagmiddag 4 oktober.
De cursus bevat 12 lessen en kost 100 euro. Dit is exclusief het lesmateriaal.
Er zal na deze 12 lessen nog een vervolgcursus worden gegeven. Deze zal in januari of februari 2023 zijn. Na deze beide cursussen kun je op een soepele manier instromen bij bridgeclub Didam. De bridgeclub speelt op de maandagavond en ook op de dinsdagmiddag.

Informatie
Nadere informatie kan worden gegeven door Ans Lamers: 06-16807777. En wil je de cursus gaan volgen dan kun je een mailtje sturen naar Ans. Haar e-mailadres is activiteitenciebcd@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal