Wedstrijdshirts en veel meer. Foto: Theo Kock
Wedstrijdshirts en veel meer. Foto: Theo Kock Theo Kock

Tweede editie van voetbalverzamelbeurs

Sport

KILDER - In het Kelrehuus in Kilder houdt Theo Kock voor de tweede keer een voetbalverzamelbeurs. Na de succesvolle eerste editie in 2019 kon hieraan in 2020 en 2021 geen vervolg worden gegeven door corona. Op 10 september kan dan eindelijk voor de tweede keer deze beurs worden gehouden.

Tijdens deze beurs komen standhouders uit Nederland, België en Engeland hun waren verkopen, waaronder veel collectors items. Van alles zal er te vinden en te koop zijn: bijvoorbeeld shirts (ook gesigneerd), sjaals, boeken, programmaboekjes, vaantjes, voetbalplaatjes, petten, entreebewijzen, dvd’s, singles, lp’s, stickers, glazen, foto’s van spelers en clubs uit binnen- en buitenland.
Voor de voetballiefhebbers is het prachtig om langs de kramen te lopen om te neuzen tussen al deze unieke spullen. En het is gewoon leuk herinneringen op te halen met al deze nostalgische artikelen.
De voetbalverzamelbeurs in het Kelrehuus (Zuiderstraat 12) is geopend van 10.00 tot 14.00 uur, entree bedraagt twee euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis).

Tijdens de vorige beurs. Foto: Theo Kock

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal