De gehuldigde leden Erik Gerritsen, Corry en Wim Hendriksen, Ludwig Roes. Foto: Gerard Tousain
De gehuldigde leden Erik Gerritsen, Corry en Wim Hendriksen, Ludwig Roes. Foto: Gerard Tousain Gerard Tousain

Tafeltennisseizoen ttv MvR gaat weer van start

Sport

‘s-HEERENBERG - Onlangs werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering van tafeltennisvereniging MvR uit ’s-Heerenberg gehouden. Traditiegetrouw werden hierbij ook weer leden voor hun bijzondere prestaties in het zonnetje gezet. Het echtpaar Corry en Wim Hendriksen werd gehuldigd ter gelegenheid van hun benoeming tot leden in de orde van Oranje Nassau. Zij ontvingen de onderscheiding onder andere vanwege hun grote verdienste voor de vereniging, waarvoor zij beiden al tot ere-lid en lid van verdienste benoemd waren. 

Erik Gerritsen werd vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap gehuldigd. Gerritsen behoort al jaren tot de beste spelers van de vereniging en heeft ondertussen ook vele jaren functies binnen het bestuur van de vereniging vervuld. Ludwig Roes werd gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Roes is tevens speler van team 1 van ttv MvR. Tijdens de vergadering werden ook de eerste stappen gezet ter voorbereiding op het 75-jarig jubileum dat in 2024 gevierd wordt. Bij de viering van dit jubileum zullen uiteraard ook oud-leden van de vereniging betrokken worden. 

Het nieuwe seizoen start op 31 augustus. Op de woensdagavond is dan weer bij sportcentrum Laco tussen 19.30 uur en 21.00 uur gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met de tafeltennissport. 

Woensdag 7 september vindt op de locatie sportcentrum Laco een bijzondere tafeltennis-avond plaats. Game11, een tafeltennis-speciaalzaak, zal in het kader van de samenwerking met ttv MvR een demo- en testavond verzorgen, aanvang 20.00 uur. Diverse spelers van niveau, waaronder ook een rolstoel-speler, verzorgen demonstraties. Ook niet-leden zijn als toeschouwer van harte welkom om deze demo’s te komen bekijken. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Aansluitend is er gelegenheid om de diverse testbatjes, die Game11 meebrengt, uit te proberen. Materiaal kan getest worden en men kan deskundig advies inwinne, Wie dat wil kan materiaal aanschaffen.

Natuurlijk kan men ook na deze demo-avond nog eens een speelavond bezoeken om kennis te maken met de vereniging. Vrijblijvend langskomen om een balletje mee te slaan is altijd mogelijk. Zorg dan wel voor schoon en geschikt sportschoeisel. De vereniging stelt dan graag haar materiaal ter beschikking.
Vanuit ttv MvR wordt ook aan de afdelingscompetitie deelgenomen. Een eventueel lidmaatschap kan echter ook aangegaan worden zonder enige verplichting om aan een competitie deel te nemen. Men kan dan naar behoefte de speelavonden bezoeken.
Voor nadere informatie over de vereniging kan men terecht op www.ttv-mvr.nl, of opvragen via contact@ttv-mvr.nl. Op de website kan men ook een promotie-film, gemaakt door Stads TV Bergh, bekijken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal