Remge Vink en mede oprichtster Wilma Reugebrink-Jansen (midden) en hun partners in de bloemen gezet. Foto: G. Oortgiesen

Remge Vink en mede oprichtster Wilma Reugebrink-Jansen (midden) en hun partners in de bloemen gezet. Foto: G. Oortgiesen

Feelgoodclub AeroFitt viert 25 jarig bestaan

Sport

HENGELO/ZELHEM/DIDAM - In 1997 opende Remge Vink samen met zijn toenmalige vriendin Wilma Reugebrink-Jansen de eerste AeroFitt vestiging in Hengelo Gld. Als jong stel, Wilma afkomstig van het Cios en Remge studeerde verpleegkunde, deelden ze samen de passie voor sport en werd hun droom op 23 augustus 1997 werkelijkheid.

Wilma, ondertussen ook bekend als horecavrouw in het dorp, en Remge werkten dag en nacht om het bedrijf AeroFitt tot een succes te laten worden. “Wat is er veel veranderd”, blikken Wilma en Remge samen terug op 25 jaar. “Het papieren trainingsschema van vroeger bijvoorbeeld is tegenwoordig digitaal via een armbandje of sleutel. Fitness was nog nooit zo makkelijk en toegankelijk.”

Apparaten stellen zich na een vakkundige introductieles automatisch zelf in. Ook het aanbod is enorm. De fitness is ondertussen uitgebreid met volledige krachttraining mogelijkheden, aanbod in groepslessen is voor ieder wat wils van Dans via BodyPump tot vele vormen van Yogalessen. Wanneer je een workout wilt volgen op muziek wanneer het jou uitkomt, dan kan je terecht in de virtuele trainingsruimtes of via een in coronatijd gebouwd online omgeving van AeroFitt. Elke leeftijdscategorie kan er terecht, voor kinderen tot senioren is er een aanbod.

Nieuw in 2022 is dat je bij diverse vestigingen zelfs al twintig uur per dag, zeven dagen in de week kunt sporten. Of er nog uitbreiding komt van meerdere vestigingen? Remge is zeer tevreden en trots op de vijf AeroFitt en drie Anytime Fitness vestigingen. “Maar zeg nooit nooit...”


www.aerofitt.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal