Deelnemers aan de clinic. Foto: PR

Deelnemers aan de clinic. Foto: PR

PR

DSV Relax houdt bedrijven fit met sportclinics

Sport

DIDAM - De Didamse sportvereniging Relax is begonnen met het organiseren van sportclinics voor bedrijven in Didam en omstreken. Met dynamic tennis en tafeltennis wordt de vitaliteit van ondernemingen en hun medewerkers verbeterd. De eerste was op woensdag 14 september.

Op die dag werden medewerkers van de Rensa Family Company in beweging gezet met een Dynamic Tennis clinic. Rensa vindt het belangrijk dat medewerkers fit zijn en blijven. In de sporthal van Relax aan de Lupinenstraat in Didam kreeg een groep enthousiaste medewerkers uitleg over de spelregels waarna iedereen de baan op ging om in samenspel met de clubleden te oefenen. Na de pauze werden er partijtjes gespeeld waarbij het er fanatiek aan toeging.
De clinic werd gezellig afgesloten en iedereen ging vermoeid maar voldaan naar huis. Bij een aantal deelnemers was het enthousiasme voor de sport zo groot dat ze overwegen lid te worden. Ook wilden enkele medewerkers van Rensa een kijkje gaan nemen bij het tafeltennis op dinsdagavond.
Ondernemers die belangstelling hebben voor een clinic van Relax kunnen op de website de contactgegevens vinden.


www,dsv-relax.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal