Springdisco bij gymvereniging 't Peeske Beek. Foto: Larissa Seegers

Springdisco bij gymvereniging 't Peeske Beek. Foto: Larissa Seegers

Larissa Seegers

‘t Peeske in Beek krijgt de jeugd weer aan het springen

Sport

BEEK - De springdisco van gymnastiekvereniging ‘t Peeske uit Beek is al jaren populair. Op vrijdag 10 februari kwamen er opnieuw maar liefst 130 jongens en meisjes verkleed naar de sporthal, vanuit Beek en de verre omtrek. Zowel leden als niet-leden in de leeftijd van 3 tot en met 16 jaar deden mee. Door corona kon het enige tijd niet doorgaan, maar opnieuw was het een daverend succes.

Tijdens de springdisco staan er verschillende toestellen waarop gesprongen en geturnd wordt en er is een dj die plaatjes draait en graag ingaat op verzoekjes. FeestDJ Sil wist er opnieuw een mooi feest van te maken met alle jongens en meisjes. Natuurlijk werd er ook gezorgd voor iets te drinken en wat lekkers. Na afloop gingen de kinderen allemaal met een rode snoet naar huis.
Gymnastiekvereniging ‘t Peeske staat open voor nieuwe leden en biedt lessen aan voor iedereen van 1 tot 99 jaar. De eerste twee proeflessen zijn altijd gratis. Alle mogelijkheden zijn te vinden op de facebookpagina van de vereniging en op de website.


www.gymnastiekverenigingpeeske.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal