Vitesse - De graafschap tijdens het Terborg Toernooi 2022. Foto: Jos Overgoor
Vitesse - De graafschap tijdens het Terborg Toernooi 2022. Foto: Jos Overgoor JosOvergoor

Deelnemers 42e editie Terborg Toernooi bekend

Sport

TERBORG - Het deelnemersveld van de 42e editie van het Terborg Toernooi is op donderdagavond 30 maart gepresenteerd tijdens het sportcafé in het bedrijfsrestaurant van Royal Kaak in Terborg.

Drie clubs bekend

In aanloop naar het sportcafé – met gasten Jan Streuer (technisch directeur FC Twente), NEC Nijmegen-trainer Rogier Meijer en Anouk Echteld (bokser uit Doetinchem) – waren er al drie clubs bekendgemaakt. Palmeiras uit Brazilië won in 2018 en 2019 het toernooi en was vorig jaar ook actief. Daarnaast is titelhouder Vitesse ook in 2023 één van de deelnemende clubs. Vorig jaar pakten de Arnhemmers na een spannende finale tegen FC Midtjylland de toernooiwinst. Ook onze Achterhoekse Trots De Graafschap, dat in 2022 als derde eindigde, is in juni aanwezig op het Terborg Toernooi. 

Brazilië, Ghana en Denemarken
Tijdens het interessante sportcafé werden de overige vijf deelnemers bekendgemaakt. Naast Palmeiras is het eveneens Braziliaanse Fluminense te gast in Terborg. Dat geldt ook voor de Nederlandse clubs FC Twente/Heracles Almelo én PSV. De overige twee deelnemers zijn Ghana O18 en het Deense Odense BK; een gevarieerd deelnemersveld met clubs afkomstig uit vier landen. Het Terborg Toernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni.

Meer informatie is te vinden op


www.terborgtoernooi.nl

De loting voor het Terborg Toernooi 2023. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal