Ted van de Pavert. Foto: De Graafschap Media
Ted van de Pavert. Foto: De Graafschap Media

Oer-Superboer Ted van de Pavert keert terug bij De Graafschap

Sport

DOETINCHEM - Ted van de Pavert keert terug bij De Graafschap. De oud-speler van de club wordt hoofdtrainer van de Onder 14 en assistent-trainer van de Onder 21- ploeg binnen de jeugdopleiding van de Achterhoekse trots. 

“Vanwege het vertrek van Jefta en het doorschuiven van Jan Vreman als hoofdtrainer aan het begin van het seizoen, is er een positie voor een hoofdtrainer ontstaan bij de jeugdopleiding”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds. “Ik ben bijzonder blij dat we in Ted van de Pavert de gedroomde kandidaat hebben kunnen binnenhalen. Ted kent de club als geen ander en wordt alom gewaardeerd. Hij is bereid om te investeren in een maatschappelijke carrière en we geven hem graag het podium. We hebben er alle vertrouwen in dat hij zich ook tot het hoogste niveau kan door ontwikkelen als trainer en coach. We wensen hem daar natuurlijk alle succes bij!” 

Ted speelde in totaal ruim 270 duels voor de Achterhoekse trots. Hij start als vrijwilliger en zowel Ted als De Graafschap hebben de intentie om dat volgend seizoen om te zetten in een overeenkomst voor langere tijd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal