Kinderen tijdens Schoolkorfbaltoernooi DLKV
Kinderen tijdens Schoolkorfbaltoernooi DLKV (Foto: Twan Steintjes)

Schoolkorfbaltoernooi DLKV 2019 is groot succes!

  Sport

DIDAM - Woensdagmiddag 29 mei stond bij korfbalvereniging DLKV in Didam volledig in het teken van het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi dat wordt georganiseerd voor de groepen 3 t/m 8. De weersomstandigheden waren optimaal, er scheen namelijk een heerlijk lentezonnetje. Om 14:45 uur werd het fluitsignaal gegeven voor de start van het korfbaltoernooi. Dit jaar deden er 3 scholen mee met in totaal 27 teams, ongeveer 175 kinderen. Het toernooi wordt ingedeeld in 3 verschillende categorieën: groep 3 / 4, groep 5 / 6 en groep 7 / 8. In elke poule werden er prijzenbekers verdeeld!

Het was een bijzonder mooi gezicht om te zien hoe enthousiast iedereen met korfbal bezig was: niet alleen de kinderen, maar ook de ouders en alle vrijwilligers die op het veld aanwezig waren.

Na afloop van het Schoolkorfbal toernooi gingen alle kinderen vrolijk huiswaarts met een versnapering en een vaantje.

Lijkt het je het ook zo leuk om te korfballen? "Schijf je snel in of kom eerst gratis naar de proeftrainingen." Deze trainingen zijn op 12, 19 en 26 juni van 18.00 tot 19.00 uur op het veld achter het Liemers College. (leeftijd 4 t/m 12 jaar)

Voor de kinderen van 3 t/m 6 jaar hebben we ook de Kangoeroe Klup, op (bijna) iedere zaterdag van 10:00 uur tot 11:00 op het veld. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via tc_jeugd@dlkv.nl.

Meer berichten