De film Huisvrouwen bestaan niet 2 is te zien tijdens een speciale Ladies Night in het filmhuis Barghse Huus. (foto: PR)
De film Huisvrouwen bestaan niet 2 is te zien tijdens een speciale Ladies Night in het filmhuis Barghse Huus. (foto: PR)

Ladies Night in filmhuis Barghse Huus

vr 7 feb 2020, 18:00 Toerisme

Na het succes van de komische film Huisvrouwen bestaan niet kon een vervolg niet uitblijven! Zaterdag 8 februari is de film Huisvrouwen bestaan niet 2 te zien tijdens de Ladies Night in het Barghse Huus. Dinsdag 11 februari gaat de film om 13.30 en 20.00 uur in herhaling.

‘s-heerenberg - Drie vrouwen worstelen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) nemen de bezoekers met een flinke dosis humor mee in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Uiteindelijk komen ze met de nodige kritiek en hulp van elkaar er weer bovenop. Natuurlijk niet precies zoals ze in hun hoofd hadden, want nog steeds geldt: “Je kan van alles bedenken, het loopt toch altijd anders”. Eén ding is zeker, ze worden geen huisvrouw, want die bestaan (nog steeds) niet. Tickets voor de Ladies Night zijn voor € 10,00 verkrijgbaar via de website iedereenwelcom.nl/film-theater en zijn inclusief filmticket, pauzedrankje én een hapje. De ticketprijs voor de reguliere vertoningen op dinsdag 11 februari is € 7,00, eveneens verkrijgbaar via de website.