Op de foto’s staat de familie Dicker uit Doetinchem met hun zoons Brent (7) en Alec (6).Moeder Marleen had ook nog tante Bapke en oom Paulo in de auto zitten.
Op de foto’s staat de familie Dicker uit Doetinchem met hun zoons Brent (7) en Alec (6).Moeder Marleen had ook nog tante Bapke en oom Paulo in de auto zitten. Henk van Raaij

Met de auto langs Sint en pieten

za 27 nov 2021, 08:59 Toerisme

BRAAMT - Sinterklaas is de intocht bij het Land van Jan Klaassen zo goed bevallen, dat hij heeft besloten zijn verblijf te verlengen bij camping Jan Klaassen Dromenland. 

Samen met alle discopieten maakt hij er deze periode een drive-through feest van. Het evenement is nog dit weekend te beleven en van 1 tot en met 5 december.
Met de auto maak je een reis door de wereld van Sinterklaas. Zo breng je een bezoek aan het pieten-huis en zie je hoe de pieten wonen, slapen en oefenen om op schuine daken te klimmen. Ontmoet Sinterklaas op zijn boot en dans op de muziek van de dj-piet. De route wordt interactief gemaakt door diverse spellen, waaronder: pakjes overgooien met de pieten en hengelen naar pepernoten!

De keukenpiet heeft de taak van Katrijn op zich genomen en heeft erwten -of goulashsoep, broodjes knakworst en poffertjes. De choco-piet heeft lekkere warme chocolademelk. Uiteraard is de strooipiet er ook en heeft voor iedere auto pepernoten.