Vrijdag en woensdag draait de film De brief voor Sinterklaas in het Barghse Huus. (foto: Daniël Kroll)
Vrijdag en woensdag draait de film De brief voor Sinterklaas in het Barghse Huus. (foto: Daniël Kroll)

Joker, De brief voor Sinterklaas en Kapsalon Romy op het witte doek

  Toerisme

'S-HEERENBERG - Met dalende temperaturen en de winter in het achterhoofd, heeft Barghse Huus theater & film een aanbod samengesteld met voor iedere leeftijd een passende film. Joker van regisseur Todd Phillips is te zien op vrijdag 29 november om 20.00 uur en draait om de iconische aartsvijand. Een origineel en op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. Phillips' rauwe karakterstudie over Arthur Fleck gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, 's avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Dinsdag 3 december om 13.30 en 20.00 uur draait in het Barghse Huus de komedie Kapsalon Romy. Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy, omdat haar pas gescheiden dochter moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen.

Voor de jeugdige filmbezoekers is op vrijdag 29 november en woensdag 4 december om 15.00 uur de film De Brief voor Sinterklaas te zien. De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te houden, waarbij de goedheiligman opzoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële Pietendag. Tickets zijn te bestellen via onderstaande website

iedereenwelcom.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden