Geert Korte (links) draagt voorzittershamer over aan Marcel Wiendels (rechts). Vanaf nu is hij de nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers. (foto: Frank Gies)
Geert Korte (links) draagt voorzittershamer over aan Marcel Wiendels (rechts). Vanaf nu is hij de nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers. (foto: Frank Gies) (Foto: Frank Gies)

Voorzitterswisseling bij De Vrolijke Drammers

  Verenigingen

van de redactie

Op maandag 29 oktober 2018 heeft de jaarlijkse algemene ledenvergadering van carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers plaatsgevonden in Lara Party Centrum in Loil. Tijdens de vergadering is het jaarverslag 2018 van carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers gepresenteerd door secretaris Frank Gies.

LOIL - Tijdens het jaarverslag werd terug gekeken op een succesvol jaar, met veel activiteiten voor alle generaties met hoge bezoekersaantallen. Hiertoe behoorde onder andere de activiteiten zoals het festival Loillands at the park, de pronkzittingen, diverse jeugdactiviteiten en natuurlijk de mooiste carnavalsoptocht van de regio.

Interactieve setting

Onder toeziend oog van een goed gevulde zaal van Lara Party Centrum is in het bijzonder ook afscheid genomen van voorzitter Geert Korte. Een interactieve setting tussen de voorzitter en secretaris zorgde voor een bijzonder jaarverslag. De afgelopen vijftien jaar, waarvan dertien jaar als voorzitter, heeft Geert zich met hart en ziel ingezet voor carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers. In die jaren heeft hij geholpen veel initiatieven te ontplooien, zoals carnaval in Meulenvelden en de pronk-matinee. Geert had daarnaast intensief contact met het convent, de jury van de optocht, burgemeester en andere verenigingen.

Voorzittershamer

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft Geert zijn voorzittershamer overgedragen aan Marcel Wiendels. Daarnaast is Femke Peters-Franken toegetreden in het bestuur en Luuk Jansen in de Raad van Elf. President Peter Bosman is herkozen en bestuurslid Inge Jentink was aftredend. De zaal bedankte ook Inge voor haar inzet voor de vereniging.

Wil je meer weten over carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers of ook lid worden? Surf dan naar onderstaande website.

vrolijkedrammers.nl

Meer berichten