Zangeres Erica Yong geeft op zaterdag 30 november, samen met Volharding Beek, een Top 2000 concert in Het Musiater. (foto: PR)
Zangeres Erica Yong geeft op zaterdag 30 november, samen met Volharding Beek, een Top 2000 concert in Het Musiater. (foto: PR)

Volharding Beek speelt Top 2000 in Musiater

  Verenigingen

De Top 2000 houdt het hele land in zijn greep tijdens de laatste week van het jaar. Er is eigenlijk maar één ding leuker dan naar al die popklassiekers luisteren op de radio: die klassiekers live horen en zien!

BEEK/ZEVENAAR - Op zaterdag 30 november houdt Muziekvereniging Volharding Beek een theaterconcert dat helemaal in het teken staat van de Top 2000. Beleef samen met live-orkest en zangeres Erica Yong een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en andere muzikale pareltjes uit het legendarisch rock, pop, soul en Nederbeat vanaf de zestig van de vorige eeuw tot nu. Erica Yong is een zeer all round zangeres die al jaren actief is in de entertainmentwereld. Zij was in veel tv-shows te zien zoals Lost Vast, De 5 uur Show, Koffietijd, shows van Paul de Leeuw en programma's op TMF. Door haar krachtige stem en imponerende performance behoort Erica tot de powerladies onder de Nederlandse zangeressen. Wil je verzekerd zijn van een ticket, pak nu je kans, en jij bent erbij op zaterdag 30 november in Het Musiater. De zaal is om 19.30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande site.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden