Muziekvereniging St. Jan Kilder in 1995. Helemaal links met vaandel Theet Berendsen, een van de oprichters en rechts oud-dirigent Jan Visser
Muziekvereniging St. Jan Kilder in 1995. Helemaal links met vaandel Theet Berendsen, een van de oprichters en rechts oud-dirigent Jan Visser (Foto: Archief Muziekvereniging St. Jan Kilder)

Reünie van Sint Jan Kilder

  Verenigingen

KILDER - Muziekvereniging St. Jan Kilder houdt op zondag 2 februari een reünie voor leden en oud-leden. De harmonie viert in 2020 haar 75-jarig jubileum en ziet graag heel veel bekende gezichten terug. De reünie wordt gehouden in het Kelrehuus, Zuiderstraat 12 in Kilder. Speciaal voor deze dag zal er een gelegenheidsorkest samengesteld worden met oud-leden. Wie ooit lid was van Muziekvereniging St. Jan Kilder en graag meespeelt met dit orkest, kan zich aanmelden via: stjankilder.nl. Oud-leden die geen instrument (meer) hebben, kunnen zich ook aanmelden. Daarvoor wordt een oplossing gezocht. Het programma bestaat uit twee delen. Om 13.00 uur begint het gelegenheidsorkest met een repetitie. Oud-dirigent Jan Visser zal deze leiden. Het avondprogramma begint om 19.00 uur met een mini-concert van het gelegenheidsorkest. Daarna is er een gezellig samenzijn van leden en oud-leden. Oud-leden die niet meespelen in het reünie-orkest zijn van harte uitgenodigd voor het avondprogramma. 

Meer berichten