Glasvezel in de grond leggen. Foto: PR
Glasvezel in de grond leggen. Foto: PR I Horn

Groen licht: aanleg glasvezel op bedrijventerreinen

Wonen

DIDAM - De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen in Didam, Duiven en Westervoort. Goed nieuws voor alle aanmelders! Het benodigde aanmeldpercentage is ruimschoots behaald. 

Daardoor profiteren de ondernemers en bewoners van deze bedrijventerrein binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet. Ook komt er glasvezel op de bedrijventerreinen in Doetinchem en Gaanderen/Terborg. Hier liep in dezelfde periode een campagne en zijn ook voldoende aanmeldingen gehaald.
Dankzij het enthousiasme van ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen in Didam, Duiven en Westervoort en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Fiber Netwerk de aansluitingen realiseren.

Samenwerking
De intensieve samenwerking met lokale partijen zoals Decom, Geldersche Telecommunicatie Maatschappij, Kremer ICT, Lankhof en Wij Regelen, kenmerkt de werkwijze van DELTA Fiber Netwerk.
Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen binnenkort meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Meer weten over het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk op de bedrijventerreinen in Didam, Duiven en Westervoort? Doe dan de postcodecheck op de website en bekijk de status van uw adres.


gavoorglasvezel.nl/zakelijk

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal