Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Foto: PR
Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Foto: PR PR

‘Durf Digitaal’ bijeenkomst in Albertusgebouw

Zorg

DIDAM - Huisartsengroep Didam, Bibliotheek Montferland, Welcom en SeniorWeb verzorgen op donderdag 7 oktober van 14.30 tot 16.00 uur een bijeenkomst over digitale vaardigheden in de zorg en ondersteuning op dat gebied – ‘Durf Digitaal’. Deze vindt plaats in het Albertusgebouw, Raadhuisstraat 3 te Didam.

Digitale vaardigheden zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden om succesvol deel te nemen aan de maatschappij. Niet alleen wat betreft bankieren en belastingaangifte, maar ook in de gezondheidszorg is het gebruik van digitale middelen niet meer weg te denken. Solliciteren, winkelen, afspraken maken, de corona-app: het kan (of moet zelfs) allemaal digitaal. Mede door de digitaliserende overheid is het beheersen van digitale vaardigheden van belang voor de hele samenleving.
Tijdens de bijeenkomst vertellen de Didamse huisartsen en apothekers van huisartsengroep Didam over de digitalisering in de gezondheidszorg. Daarnaast krijgen bezoekers informatie over de (veelal gratis) digitale ondersteuning bij Bibliotheek Montferland, Welcom en SeniorWeb.
De toegang tot de bijeenkomst is gratis. Belangstellenden kunnen zich tot 5 oktober aanmelden bij de Welzijnslijn van Welcom: 0316- 292828.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant