Duo RaySon. Foto: PR
Duo RaySon. Foto: PR PR

Gouwe ouwe nummers met RaySon bij zorgboerderij De Hettenheuvel

vr 5 nov 2021, 15:48 Zorg

LOERBEEK - De dagen worden korter en het weer wordt guurder, tijd voor een gezellige muzikale middag op Zorgboerderij De Hettenheuvel.

Speciaal voor ouderen met geheugenproblematiek en hun mantelzorgers organiseert zorgboerderij de Hettenheuvel samen met huifkarcentrum Bergh een muzikale middag. Deze middag vindt plaats op donderdag 11 november van 14.30 tot 16.00 uur, deur open vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis, men wordt ontvangen met een kopje koffie en cake.
De herkenbare muziek en zang wordt verzorgd door het duo RaySon.
Simone en Caroline, begeleidsters van de dagbesteding: “Wij stellen bezoekers tevens in de gelegenheid een kijkje nemen op de dagopvang van zorgboerderij De Hettenheuvel. Hier krijgen mensen met geheugen problematiek door bijvoorbeeld een TIA, CVA of dementie passende dagbesteding. Zo kan er bijvoorbeeld in de moestuin en in de kas gewerkt worden, ook het verzorgen van kleindieren behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij een werkplaats waar allerhande werkstukken gemaakt worden en maken wij regelmatig een wandelingetje of fietstocht op onze Quattro cycles (vier persoonsfietsen) door de prachtige omgeving van de Montferlands bossen.”
Opgave is handig bij zorgboerderij De Hettenheuvel Doetinchemseweg 9 in Loerbeek: 0316-531333.